joi, 2 iunie 2011

Concertul Opeth/Katatonia anulat!

Pe siteurilel oficiale ale trupelor Opeth si Katatonia se anunta ca showul de la Arenele Romane din 5 iunie a fost anulat:

It is with deep regret that we have had to pull out of the planned show in Bucharest on June 5th, this is due to the failure of certain contractual economic conditions not being met. Best endeavors are being made to reschedule the date, and more information will be posted at a later date. In the meantime it is suggested that ticket holders return to ticket outlets for refunds

www.opeth.com - Bucahrest (sic!) show cancelled
katatonia.com - Romanian gig cancelled

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pacat, eram entuziasmat de concertul asta.

Cautand pe pagina de news de la Opeth cuvantul "cancel", singura stire este despre Bucuresti. De ce numai la noi se intampla?

Viorel Crisan spunea...

Era enorm de scump biletul pt doua trupe pe panta descendenta.
In conditiile in care la Rotting Christ, Kataklysm, Primordial au fost cate 3-400 de persoane, chiar nu ma mir ca nu s-au strans banii pt platit trupele.

Anonim spunea...

De unde pante descendente prietene. Opeth e una dintre cele mai bune de prog metal la ora actuala. Baietii au concertat la Royal Albert Hall. Daca stii ce reprezinta aceasta locatie si ce fel de artisti canta de regula pe acea scena, o sa realizezi ca sunt exctraordinari.
Cat despre Katatonia, nu cred ca sunt mai rau acum ca alta data. Sunt buni si atat.
Trebuie sa imi recuperez banii de bilet acum.