luni, 31 ianuarie 2011

Chronocide – The Solitude Of Man (2010) - FETO Records

Cea mai potrivita descriere pentru reactia pe care o ai cand asculti albumul duo-ului scotian este "am ramas ca la dentist". Imobilizat, cu gura cascata, probabil si cu o balutza scurgandu-se neglijent spre barbie.
Albumul este scos sub egida FETO Records (am mai vorbit despre ei cand am recomandat Fukpig - este casa de discuri patronata de Mick Kenney de la Anaal Nathrakh si Shane Embury de la Napalm Death si se ocupa exclusiv cu metal la baza gatului) si asa cum era de asteptat, canta un blackened grind/crust. Trecand peste inceputul ezitant si oarecum inselator al albumului, baietii se reped pe parcursul intregului album asupra ascultatorului cu riffuri in maniera black metal, blastbeaturi furioase si mici incursiuni de death metal si chiar sludge. Soundul este ruginit, fuzzy, eterogen, in maniera crust cu care ne-au obisnuit deja FETO Records.
Nu este deloc o auditie lejera, acest album necesita atentie si concentrare, altfel risti senzatii de vertij, dar este probabil definirea cea mai exacta a ceea ce urmarim noi prin acest blog, respectiv metalul inaccesibil urechiuselor roz si sensibile, de care vrem sa ne demarcam foarte clar pe viitor.


Aveti mai jos primele 12 minute ale acestui album:


Membrii trupei:
Nothus
Eversor

www.myspace.com/chronocide

Niciun comentariu: