joi, 9 decembrie 2010

Autopsy - The Tomb Within (2010) - Peaceville Records

Imi pare extrem de rau sa va anunt pe aceasta cale ca primul album de studio mai important al trupei din ultimii 15 ani (au mai existat 2 piese inregistrate in studio in 2008 si incluse pe o editie aniversara a albumului Severed Survival) este bolnav, dement, primitiv si macabru.
Totul este extrem de downtuned, creand astfel o atmosfera maloasa, mlastinoasa (aici putem insira la nesfarsit stari de (dez)agregare ale pamantului).
Vocea lui Reifert este inumana, atat din punct de vedere descriptiv (urla, geme, sufla, icneste si face ca toate orataniile) cat si la nivel calitativ, growlul fiind sinistru si posedat ca timbru, dar cu o pronuntie foarte clara.
Nefiind un album fatis tehnic, The Tomb Within este extrem de eterogen, fiecare piesa avand o structura neliniara, cu dese schimbari de tempo si foarte multe accente (uneori extrem de surprinzatoare si chiar amuzante).
Acest produs este cu siguranta unul dintre cele mai cinstite albume de death metal, este evident ca totul este creat dintr-o pasiune pura, fara artificii stilistice moderne si catchy, totul suna raw si heavy, exact cum ar trebui.
Unul dintre albumele memorabile ale anului, facand ca asteptarea pana la Macabre Eternal, anuntat pentru anul viitor, sa fie aproape insuportabila.





Membrii trupei:
Chris Reifert – voce, tobe
Danny Coralles – chitara
Eric Cutler – chitara
Joe Trevisano - bas

Autopsy

Niciun comentariu: