sâmbătă, 18 decembrie 2010

Nails - Unsilent Death (2010) - Six Feet Under Records

Nails este o trupa americana aflata la al doilea album, stilul acesteia fiind descris de casa de discuri ca “Entombed covering Napalm Death and Drop Dead“.
Mini-albumul trioului californian contine 14 minute de violenta pura, un mix extrem de reusit de hardcore, powerviolence si grindcore in care momente de blastbeat furibund se impletesc cu pasaje mai asezate, cu riffuri de manual. Cele 10 piese ale albumului sunt bineinteles foarte scurte, majoritatea sub 1 minut.
Productia este reusita, soundul este voit murdar si eterogen, instrumentele sunand ca o masinarie ruginita ce parca se repede asupra ta sa te striveasca. Si se pare ca si reuseste, cel putin in cazul meu asa s-a si intamplat, dupa 14 minute de auditie ma simteam naucit de forta loviturii.
Il recomand cu tarie, unul dintre cele mai bune albume de anul acesta pe felia lui, americanii vin si te calca in picioare fara ca tu sa poti riposta. Cam atat si dureaza, cat o cafteala buna si probabil mi-a luat mai mult sa scriu recenzia asta decat sa ascult albumul, asa ca nu are niciun sens sa o lungesc inutil.

Niciun comentariu: